Schimmel in de kruipruimte;
een verborgen boosdoener in huis

Neemt u regelmatig een kijkje in uw kruipruimte? Nee natuurlijk niet! Daar maken schimmels helaas dankbaar gebruik van. Ze krijgen alle tijd om zich te vermenigvuldigen zonder dat u het door heeft. Vaak wordt een schimmelprobleem pas ontdekt wanneer er werkzaamheden in de kruipruimte worden uitgevoerd. Denk aan het vervangen van leidingwerk of het aanbrengen van vloerisolatie. Of u komt voor een vervelende verrassing te staan wanneer een bouwkundige keuring wordt uitgevoerd. Bijvoorbeeld wanneer u uw huis wilt verkopen of juist denkt uw droomhuis te hebben gevonden. Schimmelvorming brengt verschillende vervelende gevolgen met zich mee zoals stankvorming, verslechterde conditie van uw huis, gezondheidsklachten en ongediertes.

Laat dit probleem niet groeien!

Problemen in de kruipruimte zorgen voor door het hele huis wanneer niet adequaat actie wordt ondernomen. Hiervoor heeft u een specialist nodig. Bel of mail direct om uw specifieke situatie met ons te bespreken. 

  • Heb ik ook een kruipruimte
  • Oorzaken schimmel in huis
  • Gevolgen van schimmel in huis
  • Wat te doen tegen schimmel uit de kruipruimte
schimmels-door-vocht-kruipruimte

Voorkom dat schimmel in uw kruipruimte voor grote problemen zorgt!

Bij Kruipruimte Ventilatie verhelpen wij de schimmelvorming in uw kruipruimte. We gaan gericht aan de slag om de oorzaak te verhelpen. Vraag een offerte aan of maak een vrijblijvende afspraak.