Vocht in kruipruimte

Heeft u last van vocht problemen in huis? Door een vochtige kruipruimte is het mogelijk dat u veel last heeft van vocht in huis. Dit kunt u merken aan klamme muren of een koude vloer. Maar ook stank, schimmels en ongedierte wijzen op vochtproblemen in de kruipruimte.

Hoe erg is een vochtige kruipruimte?

Vocht is een serieus probleem dat u onder handen dient te nemen voordat het erger wordt. Door vocht ontstaan er schimmels en zwammen in uw kruipruimte. Deze zorgen voor stankoverlast maar trekken bovendien allerlei ongedierte aan. Bovendien kan het inademen van schimmelsporen gezondheidsklachten opleveren. Naast schimmels en zwammen tast vocht leidingen aan en kan er houtrot ontstaan. Zodoende worden de houten balken onder uw fundering poreus. Vocht dat wordt opgezogen in de wanden van de kruipruimte trekt daarnaast door naar boven waardoor u op termijn in het hele huis last krijgt van schimmels en poreuze muren. Vochtbestrijding is dus echt noodzakelijk voor constructie en uw gezondheid.

Dit zijn stuk voor stuk problemen die wij wekelijks oplossen. Door een juiste aanpak in vochtbestrijding waarin we naar de gehele kruipruimte kijken pakken we het probleem bij de bron op en zorgen we dat het weg gaat én blijft. Wacht hier niet mee en onderneem direct actie wanneer u vermoed dat er vocht in uw kruipruimte zit. Als u niet adequaat acteert wordt het probleem alleen maar groter en kostbaarder om op te lossen.