Ventilatieroosters aangelegd in Empel

Kruipruimte ventilatie in Empel

Wij werden door de bewoners van dit huis benaderd, nadat zij ons hadden gevonden op internet. De bewoners ervaarden veel overlast in huis door vochtophopingen en ongedierte. Na een controle door ons bleek de oorzaak van het probleem zich voor te doen in de kruipruimte. Om de ontstane ongemakken te verhelpen hebben wij de hele kruipruimte verbouwd en voorzien van ventilatieroosters. Na de verbouwing van de kruipruimte en het aanbrengen van een goede ventilatie daalde het vochtgehalte in de woning en ook het ongedierte bleef weg. Naast het oplossen van deze problemen, kregen de bewoners ook nog een warmere vloer. Dit wil zeggen: minder stoken in de winter en dus minder hoge stookkosten.

ventilatiekokers aanbrengen kruipruimte

Het aanbrengen van de kruipruimte ventilatie

Voordat we de kruipruimte ventilatie hebben aangebracht, hebben wij eerst een grondige inspectie gedaan in de kruipruimte. Hiervoor hebben wij op korte termijn een afspraak ingepland met de klant. Na de grondige inspectie bleek de kwaliteit van de vloer in orde en er was een doorgang in de kruipruimte. Er lag echter wel veel puin in de kruipruimte, maar vanwege de goede doorgang kon de verbouwing direct van start gaan.

Voor het aanbrengen van de ventilatieroosters zijn er eerst ventilatiekokers geboord naar de kruipruimte. Deze kokers zorgen ervoor dat er continu circulatie plaatsvindt in de kruipruimte. Hierdoor krijgt vocht geen kans om via de kruipruimte de woning binnen te dringen. De kans op vochtophopingen en ongedierte wordt hierdoor dus veel kleiner.

Wij voorzien u graag van advies!

Het voorkomen en oplossen van vochtproblemen in de kruipruimte vraagt om deskundigheid en ervaring. Wij hebben jarenlange ervaring in het aanbrengen van kruipruimte ventilatie. We kijken verder dan anderen en zorgen dat we het probleem verholpen is én blijft! Wij zijn werkzaam in heel Nederland, dus niet alleen de regio rondom Empel. Zodoende kijken we verder dan anderen en zorgen dat we het probleem verholpen is én blijft!

Neem direct contact op om vrijblijvend uw specifieke situatie te bespreken.