Kruipruimte ventilatie aangelegd in Meerendonk, te Den Bosch

Kruipruimte ventilatie in Den Bosch

De bewoners van dit huis in de wijk Meerendonk te Den Bosch, waren aan het verbouwen en wilden graag een houten vloer in hun huis leggen. De oude vloer hadden zij er zelf al uitgehaald, waardoor onze partner makkelijk bij de kruipruimte konden komen voor de eerste stap; de TONZON vloerisolatie.

Na controle bleek dat ook het aanbrengen van kruipruimte ventilatie in dit huis noodzakelijk was. De ventilatie was op dit moment slecht en door de ligging van het huis in de buurt de Meerendonk, vlakbij het meer de IJzeren Vrouw, zouden er in de toekomst vochtproblemen kunnen ontstaan in de kruipruimte. Door slechte ventilatie kunnen deze vochtproblemen voor onder andere houtrot en houtwormen zorgen in de balklaag en de vloer. Dat zou natuurlijk zonde zijn van die nieuwe, houten vloer.

Ventilatie is erg belangrijk om vochtproblemen in een kruipruimte goed te voorkomen. Als specialist werken wij graag in de regio voor het aanbrengen van kruipruimte ventilatie.

Kruipruimte isolatie en ventilatie

Aanleggen van de ventilatie

Het was noodzakelijk om de kruipruimte goed te ventileren. Het zat namelijk potdicht en vocht had hierdoor vrij spel in de kruipruimte. Er is voor gekozen om drie ventilatiegaten aan te brengen in de kruipruimte. Deze worden altijd op specifieke plaatsen aangebracht, zodat er door de hele kruipruimte luchtcirculatie plaatsvindt. Er is door het aanbrengen van de ventilatieroosters een doorstroom gecreëerd om het vocht te verdrijven.

Nazorg van de ventilatie

De kruipruimte heeft altijd tijd nodig om te kunnen drogen, dit duurt meestal een paar weken. Wij voeren een nacontrole uit om te controleren of alles goed is gegaan het probleem verholpen is.

Wij voorzien u graag van advies!

Het voorkomen en oplossen van vochtproblemen in de kruipruimte vraagt om deskundigheid en ervaring. Wij hebben jarenlange ervaring in het aanbrengen van kruipruimte ventilatie. We kijken verder dan anderen en zorgen dat we het probleem verholpen is én blijft! Wij zijn werkzaam in heel Nederland, dus niet alleen de regio rondom Den Bosch. Zodoende kijken we verder dan anderen en zorgen dat we het probleem verholpen is én blijft!

Neem direct contact op om vrijblijvend uw specifieke situatie te bespreken.