Kruipruimte ventilatie aangelegd in Tongelre

Kruipruimte ventilatie in Tongelre, Eindhoven

Een vochtige kruipruimte in een woning in Tongelre zorgde voor heel wat stankoverlast. De bewoners zijn daarom zelf op onderzoek gegaan, zij vonden een klein ventilatie gaatje die ook nog is verstopt was. Na het vrijmaken van dit ventilatie gaatjes was de vieze lucht in huis al wat minder. Uiteindelijk zijn wij opgebeld met de vraag of wij fatsoenlijke ventilatie in Eindhoven kunnen aanleggen. Deze uitdaging pakken wij natuurlijk graag aan! De kruipruimte zag er als volgt uit:

  • Slechte ventilatie
  • Hoog vocht gehalte
  • Beperkte hoogte
  • Vochtige muren

De woning ligt net buiten de ring in een rustige straat in de wijk Tongelre. Veel van deze woningen zijn gebouwd voor 1980 en hebben een kruipruimte. Mocht u zelf ook in Tongelre wonen kunt u altijd contact met ons opnemen over problemen met uw kruipruimte!

Kruipruimte ventilatie aanbrengen

Voordat we zijn begonnen met het aanbrengen van de koekoek ventilatiekokers hebben we als eerst de kruipruimte geïnspecteerd. Dit hebben we gedaan om te bepalen waar en hoe de ventilatie aangebracht moet worden. Vervolgens hebben we besloten om de koekoek ventilatiekokers aan te leggen. Een koekoek ventilatie koker is een koker waarvoor niet geboerd hoeft te worden! Deze kokers zorgen voor een goede luchtstroom. Door deze nieuwe luchtstroom zal het vocht verdampen en afgevoerd worden. Samen met het vocht zullen ook de vieze geurtjes verdwijnen. De bewoners waren erg te spreken met onze manier van werken, ze ondervonden geen overlast tijdens de werkzaamheden en de werkplek is helemaal netjes achtergelaten.

Wij voorzien u graag van advies!

Het voorkomen en oplossen van schimmelvorming in de kruipruimte vraagt om deskundigheid en ervaring. Wij hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van vloerisolatie van TONZON in kruipruimtes en het aanbrengen van ventilatie. Doordat we ook deze expertise in huis hebben kunnen wij ten opzichte van concurrenten de verschillende factoren nog beter in context plaatsen. Zodoende kijken we verder dan anderen en zorgen dat we het probleem verholpen is én blijft!

Neem direct contact op om vrijblijvend uw specifieke situatie te bespreken.