Kruipruimte ventilatie aangelegd in Tilburg

Kruipruimte ventilatie aangelegd in de wijk Quirijnstok te Tilburg

Bewoners van een woning in de Quirijnstok wijk in Tilburg besloten actie te ondernemen nadat zij narigheid vanuit hun kruipruimte ervaarden. De bewoners hadden last van:

  • Vochtproblemen in huis
  • Koude voeten
  • Nare luchtjes in huis
  • Schimmels en andere ziekteverwekkers

Kruipruimte ventilatie specialist is erg begaafd in het aanbrengen van kruipruimte ventilatie om dit soort narigheid te verhelpen.

Ventileren van de kruipruimte

Als eerst voeren wij altijd een kruipruimte inspectie uit een goed beeld te krijgen van de desbetreffende kruipruimte. We krijgen op deze manier een indruk van het oppervlakte formaat en het aantal compartimenten. Vervolgens berekenen we zorgvuldig waar en hoeveel ventilatie kanalen aangebracht moeten worden voor een goede luchtcirculatie. Deze luchtstroom is belangrijk voor een kruipruimte, met de juiste luchtcirculatie blijft de ruimte droog en kan er geen vocht of schimmel probleem ontstaan.

Koekoek ventilatie kokers

Op basis van deze kruipruimte inspectie is er gekozen voor koekoek ventilatiekokers. Deze vorm van ventilatiekokers kunnen aangelegd worden in situaties waar niet geboord kan worden. Uit de berekeningen bleek dat doormiddel van het aanbrengen van vijf koekoek kokers de luchtstroom goed door de kruipruimte kan lopen. We hebben deze koekoek kokers zorgvuldig aangelegd en kunnen nu garanderen dat de kruipruimte goed geventileerd is.

Schoon en effectief werken

Wij zorgen ervoor dat onze werkzaamheden zo min mogelijk overlast bezorgen aan de klant. Wij dekken tijdens het werken alles netjes af en na de werkzaamheden ruimen we alles weer op. Heeft u last van klachten gerelateerd aan uw kruipruimte? Twijfel niet om te mailen of bellen voor vrijblijvend advies!

Wij voorzien u graag van advies!

Het voorkomen en oplossen van schimmelvorming in de kruipruimte vraagt om deskundigheid en ervaring. Wij hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van vloerisolatie van TONZON in kruipruimtes en het aanbrengen van ventilatie. Doordat we ook deze expertise in huis hebben kunnen wij ten opzichte van concurrenten de verschillende factoren nog beter in context plaatsen. Zodoende kijken we verder dan anderen en zorgen dat we het probleem verholpen is én blijft!

Neem direct contact op om vrijblijvend uw specifieke situatie te bespreken.