Kruipruimte problemen verholpen in Uden

Kruipruimte ventilatie en isolatie in Uden

De eigenaren van deze twee-onder-een-kapwoning in Uden hebben contact met ons opgenomen om problemen in hun kruipruimte te verhelpen. De woning was slecht geïsoleerd waardoor veel warmte verloren ging. Iets wat de bewoners duidelijk terugzagen in de stijgende energiekosten. Na inspectie bleek de kruipruimte bovendien vochtig te zijn. Vocht in de kruipruimte biedt een goede voedingsbodem voor vervelende klachten als stankoverlast en schimmels. Kortom, Kruipruimte ventilatie specialist mocht voor deze bewoners een flinke upgrade geven aan hun kruipruimte!

Kruipruimteventilatie specialist heeft kruipruimte problemen in Uden verholpen.
Kruipruimteventilatie specialist heeft een kruipruimte in Uden geïsoleerd en geventileerd.

Kruipruimte problemen? Altijd eerst uitvoerig inspecteren!

Bij Kruipruimte ventilatie specialist behandelen we ieder project als een maatwerk opdracht. Iedere kruipruimte zit, door de bouw van het huis, namelijk net een beetje anders in elkaar. Ook is de staat van de muren van groot belang. Vertonen de muren (haar)scheurtjes waar vocht en tocht doorheen kan komen? Zijn de balken aangetast door schimmels en vocht? Zien we tekenen van betonrot?

We letten bewust op alle aspecten en pakken niet zomaar een oplossing die voor ons het meest voordelig is. Doordat we altijd mikken op de hoogste kwaliteit weet u zeker dat uw kruipruimteproblemen verholpen blijven en dat u het hoogste rendement haalt uit uw vloerisolatie.

Warmtebeeldcamera ziet meer dan het blote oog!

Om een oplossing te bieden die het probleem in de kruipruimte niet alleen verhelpt, maar bovenal ervoor zorgt dat het probleem ook in de toekomst nooit meer terugkomt, is het cruciaal deze zaken eerst goed in kaart te krijgen. Wij gebruiken hiervoor een speciale warmtebeeldcamera. Met deze camera komen we op plekken waar je anders niet kunt komen. Doordat de camera temperatuurverschillen vastlegt, zien we snel of er kleine scheurtjes in de fundering zitten. Scheurtjes die met het blote oog niet vast te leggen zijn.

Onze specialisten maken overal notities van en tekenen uit hoe de kruipruimte in elkaar zit. Op basis daarvan kunnen wij de juiste oplossing implementeren.

Kruipruimte ventilatie in Uden

Op basis van het aantal compartimenten waaruit de kruipruimte is opgebouwd en de verbindingen tussen deze compartimenten, kiezen wij het type ventilatiekoker en de plek waar deze het beste geplaatst kan worden. We zorgen ervoor dat de ventilatiegaten op een dermate manier worden geplaatst dat er een goede luchtcirculatie ontstaat.

In een kruipruimte moet eigenlijk altijd een bepaalde mate van tocht staan. Er lopen namelijk leidingen voor warm water en verwarming van uw woning. De warmte die hier vanaf komt, zorgt zonder goede ventilatie voor condensvorming. Deze kleine druppeltjes vormen na verloop van tijd een laagje water in uw kruipruimte. Stilstaand water is vervolgens een perfecte voedingsbodem voor schimmels en zwammen, waar vervolgens weer ongedierte op af komt.Ook zorgt stilstaand water voor een flinke stank in huis. Een geur die klanten vaak omschrijven als een rotte eieren geur.

Kruipruimte ventileren voorkomt verregaande problemen

Door de kruipruimte van deze twee-onder-een-kapwoning in Uden goed te ventileren, hebben we deze problemen verholpen en konden we gelukkig verregaande problemen zoals blijvende schade aan de fundering voor deze bewoners voorkomen.

Kruipruimte ventileren én isoleren in één afspraak

In samenwerking met ons partnerbedrijf BROA is de ruimte in één afspraak ook direct vakkundig geïsoleerd. Zodoende hebben de bewoners van dit huis in Uden nu een huis dat duurzamer én comfortabeler is. Een win-win situatie dus! Wilt u ook graag in één afspraak uw kruipruimte goed laten ventileren en isoleren? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie.