Kruipruimte ventilatie aanbrengen in Valkenswaard

Ventilatie voor Kruipruimte in Valkenswaard

Een tijd geleden kregen onze ventilatie specialisten de aanvraag om naar een woning in Valkenswaard te komen kijken. De bewoners ervaarden nare geuren in de woning. Ze gaven aan dat de geuren mogelijk vanuit de kruipruimte naar binnen drongen. Na een inspectie konden wij dit bevestigen. De boosdoener, de kruipruimte, lag vol met zand dat door een slechte luchtcirculatie erg vochtig was geworden. De slechte luchtcirculatie werd veroorzaakt door een gebrek aan luchtkanalen. In de kruipruimte waren namelijk nog helemaal geen ventilatie of isolatie maatregelen getroffen.

Kruipruimte ventilatie Valkenswaard

Ventilatie van kruipruimte.

Nadat de klant akkoord had gegeven zijn onze ventilatie specialisten direct aan de gang gegaan. Zij zijn begonnen met het aanbrengen van ventilatiekokers, deze hebben een diameter van vijf centimeter.

Daarnaast is er op enkele plaatsen een koekoek ventilatiesysteem aangebracht omdat een andere oplossing niet mogelijk was.  Het op de juiste plaats aanbrengen van ventilatie zorgt voor de juiste luchtcirculatie en luchtstroom in de kruipruimte.

Nadat de ventilatie was aangebracht hebben wij in samenspraak met BROA Vloerisolatie TONZON thermokussens en bodemfolie in de kruipruimte verwerkt.

Gedegen advies is het halve werk

Het voorkomen en oplossen van nare luchtjes, vocht en andere problemen vanuit de kruipruimte vraagt om een gedegen advies op maat. De kruipruimte bestaat vaak uit meerdere compartimenten met doorgangen en vraagt om deskundigheid en ervaring.

Wij hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van vloerisolatie van TONZON in kruipruimtes en het aanbrengen van ventilatie. Doordat we ook de complete expertise in huis hebben kunnen wij ten opzichte van concurrenten nog beter in de juiste context tot uw problemen plaatsen.

Het klimaat onder uw woning in de kruipruimte is een wereld op zich met een samenhang van factoren die tot problemen kunnen leiden. Simpelweg gaten boren voor ventilatie of een deel oplossing in de vorm van isolatie verhelpen uw problemen niet voor de lange termijn.

Neem direct contact op om vrijblijvend uw specifieke situatie te bespreken.