Kruipruimte ventilatie aangelegd in Breda

Ventilatie aangelegd in Breda

Voor de bewoners van een bungalow gelegen in Breda hebben wij onlangs kruipruimte ventilatie aan mogen leggen. Het probleem van de bewoners was de houten vloer die bol kwam te staan. Tijdens de inspectie die altijd vooraf gedaan wordt werd al snel duidelijk dat vocht door stilstaande lucht de boosdoener was. Kenmerken van de bungalow en kruipruimte waren:

  • Bungalow uit de jaren 70
  • Vochtproblemen in de bungalow
  • Te weinig luchtcirculatie
  • Een schone maar vochtige kruipruimte.

De verrichte werkzaamheden

De kruipruimte die wij in deze situatie aantroffen was opvallend schoon. Dit is voor ons enorm prettig werken! Van tevoren hebben wij als ventilatie specialist een berekening gemaakt om de kruipruimte optimaal mogelijk te ventileren. Allereerst zijn we begonnen met het markeren van de plaatsen voor de ventilatie kokers. Daarna zijn de gaten geboord en de kokers geplaatst. Dit is natuurlijk allemaal netjes afgedekt met roosters en de omgeving is zoals gebruikelijk schoon gemaakt. Naast de ventilatie is de kruipruimte voorzien van bodemfolie. Dit is gedaan zodat het vochtprobleem in zijn totaal beheerst werd. Tot slot is al het overtollige materiaal en puin verwijderd uit de kruipruimte en gaan we weer door naar de volgende uitdaging!

Wij voorzien u graag van advies!

Het voorkomen en oplossen van schimmelvorming in de kruipruimte vraagt om deskundigheid en ervaring. Wij hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van vloerisolatie van TONZON in kruipruimtes en het aanbrengen van ventilatie. Doordat we ook deze expertise in huis hebben kunnen wij ten opzichte van concurrenten de verschillende factoren nog beter in context plaatsen. Zodoende kijken we verder dan anderen en zorgen dat we het probleem verholpen is én blijft!

Neem direct contact op om vrijblijvend uw specifieke situatie te bespreken.