Kruipruimte ventilatie aangelegd in Uden

Kruipruimte ventilatie in Uden

Om fatsoenlijk vocht, radon en andere vieze luchtjes af te voeren heeft uw kruipruimte goede ventilatie nodig. Onlangs hebben we een huis aan de buurt Flatwijk in Uden mogen voorzien van goede kruipruimte ventilatie. Door het installeren van de juiste ventilatie kanalen wordt de lucht constant ververst waardoor vocht, vieze luchtjes en andere viezigheid nooit in de kruipruimte zullen blijft zitten.

Ventilatie kokers Abdijlaan Uden

Tijdens de initiële bouw zijn er twee koekoek ventilatie roosters geplaatst om de kruipruimte te ventileren. Deze zijn tijdens de verbouwing komen te vervallen. In overleg met de bewoners en na inspectie van de kruipruimte zijn er twee renovatie ventilatie kokers geplaatst en afgemaakt met een kunststoffen afdekkap. Deze afdekkappen voorkomen dat ongedierte naar binnen kruipt en de lucht kan goed blijven stromen. Door het aanleggen van de ventilatie punten heeft deze woning niet langer last van vochtproblemen, en de ophoping van radon en vieze luchtjes.

Na het plaatsen van de nieuwe ventilatie is alles door ons netjes schoongespoten zodat de bewoners niet met de troep blijven zitten. Wij zorgen altijd dat een werkplaats netjes achter gelaten wordt.

Tevredenheid bij de bewoners

Tot ons grote plezier vertelden de bewoners tevreden te zijn met onze manier van werken, deskundigheid en ons advies. Wij zijn blij met de mooie worden van de bewoners en vinken deze klus weer af!

Wij voorzien u graag van advies!

Het voorkomen en oplossen van schimmelvorming in de kruipruimte vraagt om deskundigheid en ervaring. Wij hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van vloerisolatie van TONZON in kruipruimtes en het aanbrengen van ventilatie. Doordat we ook deze expertise in huis hebben kunnen wij ten opzichte van concurrenten de verschillende factoren nog beter in context plaatsen. Zodoende kijken we verder dan anderen en zorgen dat we het probleem verholpen is én blijft!

Neem direct contact op om vrijblijvend uw specifieke situatie te bespreken.