Kruipruimte ventilatie aangelegd in Leusden, regio Amersfoort

Kruipruimte Ventilatie Specialist in omgeving van Amersfoort

In het dorp Leusden, zoals gelijknamige gemeente en op een steenworp afstand van het bruisende Amersfoort, roken de bewoners al enige tijd een nare lucht in huis. Na zelf wat onderzoek te hebben gedaan, vermoedden zij dat de oorzaak van het probleem wel eens in de kruipruimte zou kunnen zitten. Vervolgens hebben zij de Kruipruimte Ventilatie Specialist ingeschakeld en zijn wij de kruipruimte ingedoken om uitgebreid te inspecteren. Al snel werd duidelijk waar de problemen door werden veroorzaakt en welke aanpak in de kruipruimte nodig was om het vochtprobleem te verhelpen.

Kruipruimte Ventilatie Specialist legt ventilatiegaten aan bij woning in Leusden, nabij Amersfoort

Scheuren en kieren opsporen met een warmtebeeldcamera

Naast het verzamelen van algemene informatie over de kruipruimte, zoals het aantal aanwezige compartimenten, leidingen, en de aanwezigheid van water in de kruipruimte, zetten we ook onze warmtebeeldcamera in. Hiermee kunnen wij de verschillen in temperatuur in de muren detecteren. Op die manier kunnen we zien waar de warmte verloren gaat en er dus eventueel sprake is van scheuren of kieren in de muur. Deze zijn vaak niet direct met het blote oog te zien, maar kunnen er wel voor zorgen dat er veel warmte verloren gaat uit de kruipruimte. Ook kunnen we met de warmtebeeldcamera lekkages opsporen.

Wij adviseren u altijd een grondige inspectie uit te laten voeren in de kruipruimte, voordat u verdere stappen onderneemt. Bij Kruipruimte Ventilatie Specialist worden geen extra kosten verbonden aan de kruipruimte inspectie met een warmtebeeldcamera. Door deze aanpak bent u verzekerd van een gedegen advies en een oplossing op maat.

Een goede bescherming van de bodem met folie

De kruipruimte in Leusden is niet enkel voorzien van de juiste ventilatiegaten op de juiste plek. We hebben de kruipruimte ook voorzien van een noppen- en bodemfolie. Deze bodemfolie zorgt ervoor dat stijgend grondwater in de kruipruimte geen vrij spel krijgt. De bodemfolie wordt machinaal aan de wanden van de kruipruimte bevestigd, zodat het water niet langs de randen alsnog op de folie kan gaan liggen. Onder de bodemfolie is er noppenfolie over de bodem gespannen. De noppenfolie vergroot het drijvend vermogen van de bodemfolie, waardoor deze nog beter kan meebewegen wanneer het water in de kruipruimte stijgt.

Het aanleggen van de kruipruimte ventilatie

Iedere kruipruimte is uniek, daarom is het belangrijk om iedere ventilatieklus als maatwerk te behandelen. We bepalen aan de hand van verschillende factoren het aantal benodigde ventilatiegaten en de exacte locatie, zodat deze uiteindelijk een gezonde luchtstroom kunnen creëren. Daarbij wordt er rekening gehouden met eventuele aanwezigheid van ramen of schuifpuien boven de ventilatiegaten en aanwezige spouwmuurisolatie. Wij kunnen onze ventilatiekokers hierop aanpassen door bijvoorbeeld een koekoekrooster te plaatsen in plaats van de meest gebruikte renovatiekoker.

Het klinkt misschien simpel; een gat door de muur boren, zodat de lucht naar buiten kan. Toch adviseren wij u om een gespecialiseerde partij in te schakelen om de kruipruimte te ventileren. Wanneer u dit verkeerd doet, kan het juist alleen maar meer schade aanrichten en kunnen de gevolgen niet te overzien zijn. Kruipruimte Ventilatie Specialist heeft zich echt expert gemaakt op het gebied van kruipruimte ventilatie en verkoopt het er niet als een nevendienst bij. Op deze manier helpen wij onze klanten om vochtproblemen in de kruipruimte te verhelpen én te voorkomen!

Wij voorzien u graag van advies!

Het voorkomen en oplossen van vochtproblemen in de kruipruimte vraagt dus om deskundigheid en ervaring. Doordat we beschikken over alle benodigde expertise op het gebied van kruipruimte ventilatie, kunnen wij ten opzichte van concurrenten de verschillende factoren nog beter in context plaatsen. Zodoende kijken we verder dan anderen kunnen we dus een betere, effectieve oplossing op maat bieden.

Neem direct contact op om vrijblijvend uw specifieke situatie te bespreken.