Kruipruimte ventilatie voor woning in Maaspoort Den Bosch

Kruipruimte ventilatie op de Maasport

De bewoners van een woning op de Maasport in Den Bosch waren op zoek naar een kruipruimte ventilatie specialist die hun kruipruimte kon voorzien van goede ventilatie. De woning had een betonvloer met daaronder een kruipruimte die voor problemen zorgde. Door slechte ventilatie van de kruipruimte kunnen er een hoop problemen ontstaan, een vochtige kruipruimte kan namelijk leiden tot schimmels, ongedierte en rot. De kenmerken van slechte ventilatie waren al zichtbaar:

  • Muffe lucht in huis
  • Vochtplekken
  • Aanwezigheid schimmels
  • Slechte luchtstroom

De verrichte werkzaamheden

Om een goed beeld te krijgen van deze woning in Den Bosch hebben wij een inspectie en meting uitgevoerd. Zo hebben we een goed idee van de situatie ter plaatse. Na het uitvoeren van een inspectie weten wij namelijk hoeveel en waar ventilatie aangebracht moet worden. Hierna zijn de punten gemarkeerd en de ruimte rondom vrijgemaakt zodat er veilig gewerkt kon worden. Deze gaten hebben we vervolgens geboord en netjes afgedekt met de ventilatie roosters.

Als laatste werkzaamheid hebben we een controle uitgevoerd om de luchtstroom te contoleren. Hierna hebben wij alles netjes opgeruimd, deze stap is belangrijk aangezien het er voor zorgt dat de roosters vrij blijven, gebeurt dit niet dan kan de luchtstroom veranderen en de problemen kunnen als gevolg hiervan terug komen.

Wij voorzien u graag van advies!

Het voorkomen en oplossen van schimmelvorming in de kruipruimte vraagt om deskundigheid en ervaring. Wij hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van vloerisolatie van TONZON in kruipruimtes en het aanbrengen van ventilatie. Doordat we ook deze expertise in huis hebben kunnen wij ten opzichte van concurrenten de verschillende factoren nog beter in context plaatsen. Zodoende kijken we verder dan anderen en zorgen dat we het probleem verholpen is én blijft!

Neem direct contact op om vrijblijvend uw specifieke situatie te bespreken.