Kruipruimte ventilatie voor woning in Turnhout

Kruipruimte ventilatie aanleggen in Turnhout

Als u de energiekosten omlaag wilt brengen dan is het isoleren en ventileren van uw kruipruimte een logische stap. Dat is dan ook precies waarom deze klanten uit Turnhout ons hebben gevraagd langs te komen. Zij beseften zich namelijk erg goed hoeveel warmte er via de kruipruimte ontsnapt terwijl via deze ruimte ook koude lucht de woning in gaat. Tijdens onze gratis en vrijblijvende kruipruimte inspectie zagen we op onze warmtebeeldcamera dat er inderdaad een hoop warmte verloren gaat. Daarom hebben deze klanten gekozen voor een TONZON vloerisolatie gepaard met kruipruimte ventilatie. Een goede vloerisolatie kan namelijk voor maar liefst 20% daling in energiekosten zorgen.

Om een natuurlijke luchtstroom te bevorderen in de kruipruimte wordt er altijd gekeken welke ventilatie het best past bij deze kruipruimte. Voor elke ruimte maken wij namelijk een aparte ventilatie, want elke kruipruimte is weer anders.

Door de kruipruimte te voorzien van goede ventilatie voorkomen we toekomstige vochtproblemen in de kruipruimte. Vochtproblemen ontstaan doordat condensvorming bij stilstaande lucht. Deze condens zorgt op zijn beurt voor schimmelvorming wat naast stankoverlast ook de fundering aantast. Kortom; doordat we bij deze klanten voor goede kruipruimte ventilatie hebben gezorgd, hebben we een hoop problemen voorkomen!

Wij voorzien u graag van advies!

Het voorkomen en oplossen van schimmelvorming in de kruipruimte vraagt om deskundigheid en ervaring. Wij hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van vloerisolatie van TONZON in kruipruimtes en het aanbrengen van ventilatie. Doordat we ook deze expertise in huis hebben kunnen wij ten opzichte van concurrenten de verschillende factoren nog beter in context plaatsen. Zodoende kijken we verder dan anderen en zorgen dat we het probleem verholpen is én blijft!

Neem direct contact op om vrijblijvend uw specifieke situatie te bespreken.

Regio Turnhout

Bent u woonachtig in de regio van Turnhout? En heeft u een kruipruimte onder de woning? Als u last heeft van vochtproblemen, nare luchtjes in huis of een koude vloer? Wij helpen u graag met het ventileren van uw kruipruimte. Aarzel niet om contact met ons op te nemen mocht u vragen hebben of advies willen!