Kruipruimte ventilatie voor woning in Nuenen

Kruipruimte ventilatie in Nuenen

Voor onze klanten in Nuenen hebben we een kruipruimte mogen ventileren waarmee ze zichzelf vervelende problemen door condensvorming in de kruipruimte besparen. Om een goede ventilatie te garanderen hebben we ventilatieroosters, kokers en een ventilatieluik gebruikt. Hoewel het stucwerk wat we aantroffen wat fragiel was hebben we er toch op nette wijze ventilatiegaten in kunnen maken.

De bewoners van deze woning hadden nog nooit problemen gehad met wateroverlast maar besloten toch te investeren in een goede kruipruimte ventilatie. Een erg verstandige keuze aangezien een goede ventilatie vieze luchtjes afvoert en zorgt voor een gezonde en natuurlijke luchtstroom. Een natuurlijke luchtstroom zorgt er ook voor dat vocht uw huis makkelijk kan verlaten, dit verkleint de kans op vochtschade voor uw woning.

Voorkomen is altijd beter dan genezen! Vaak ontstaan problemen in de kruipruimte zonder dat u hier erg in heeft. Het probleem wordt pas opgemerkt wanneer u bijvoorbeeld last heeft van ongedierte in huis of stank. In dit geval heeft vocht zijn werk al gedaan en zijn er waarschijnlijk schimmels ontstaan in uw kruipruimte. Wanneer u dit probleem niet aanpakt wordt het alleen maar groter. De schimmels trekken dan door naar boven waardoor u door het hele huis heen vocht in de muren kan krijgen. Hoe groter het probleem, hoe lastiger en kostbaarder de oplossing. Daarom raden we aan om, net als deze bewoners, een kruipruimte te laten ventileren voor het probleem zich aandient.

Twijfelt u of uw kruipruimte wel of niet goed geventileerd is? Neem dan contact op met de Kruipruimte Ventilatie Specialist. We staan u bij met deskundig advies.

Aan de slag in Nuenen

Wij zijn enthousiast in Nuenen aan de slag gegaan met het aanleggen van vier ventilatiekokers. Eén van deze vier hebben we voorzien van een ventilatie luik. Bij klussen zoals deze houden we rekening met de volgende richtlijnen:

  • Voor betonvloeren, per 10 m2, gebruiken we een buis met een diameter van 5 centimeter.
  • Voor houtvloeren, per 10 m2, gebruiken we twee buizen met een diameter van 5 centimeter.
  • We verdelen de renovatie kokers over de gevels en zorgen zo voor een natuurlijke trek.
  • We zorgen voor een lange buis van 60 centimeter.
  • We dekken het boorgat af met een rooster om ongedierte buiten te houden.

Wij voorzien u graag van advies!

Het voorkomen en oplossen van schimmelvorming in de kruipruimte vraagt om deskundigheid en ervaring. Wij hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van vloerisolatie van TONZON in kruipruimtes en het aanbrengen van ventilatie. Doordat we ook deze expertise in huis hebben kunnen wij ten opzichte van concurrenten de verschillende factoren nog beter in context plaatsen. Zodoende kijken we verder dan anderen en zorgen dat we het probleem verholpen is én blijft!

Neem direct contact op om vrijblijvend uw specifieke situatie te bespreken.