Vochtprobleem in kruipruimte door PUR isolatie

Heeft u uw kruipruimte met PUR laten isoleren? Dan zal deze ruimte goed geventileerd moeten worden want anders zit u met een groot probleem. Een van de meest voorkomende vochtproblemen is namelijk een vloer die geïsoleerd is met PUR. Mensen denken vaak dat PUR een goed isolatiemateriaal is, maar dit is niet het geval. PUR isoleert namelijk wel maar doet niets tegen de luchtvochtigheid waardoor het vocht in een kruipruimte zich gaat ophopen. Zo vervangt u dus het ene probleem voor het andere. Een gevolg hiervan kan zijn dat er nare geurtjes ontstaan en dat schimmels hun plek vinden in uw kruipruimte wat weer zorgt voor ongedierte.

Kruipruimte ventilatie haalt vochtprobleem weg

Wanneer u uw kruipruimte met PUR heeft laten isoleren is dat niet erg goed, maar gelukkig geen ramp. Het is wel belangrijk dat u dan zorgt voor een goede ventilatie. Als u uw kruipruimte goed ventileert heeft vocht voldoende ruimte om uw kruipruimte te verlaten.

Bij Kruipruimteventilatiespecialist verrichten we altijd eerst een inspectie in uw kruipruimte om te kijken hoe we de ventilatie het beste kunnen plaatsen. De ene kruipruimte is namelijke niet hetzelfde als de ander. De opbouw en indeling van uw woning is doorslaggevend bij het kiezen van de juiste ventilatie techniek. Daarna gaan we aan de slag. Dit doen we door enkele ventilatiegaten te boren. Deze manier van ventileren is op te delen in een renovatie koker of een Koekkoek ventilatie systeem. Hierbij wordt gekeken wat het beste bij uw woning en kruipruimte past.

Kan ik mijn kruipruimte zelf ventileren?

Sommige dingen kunt u gewoon echt beter aan een vakman overlaten. Ook al bent u nog zo handig. We hebben het hier over het boren van gaten door de buiten- en binnenmuren van uw woning. Als dit niet goed gebeurd brengt u schade aan, aan de bouwkundige staat van uw woning, waarna de problemen een stuk groter zijn dan zilvervisjes in huis.

Het voorkomen en oplossen van ongedierte in de kruipruimte vraagt om deskundigheid en ervaring. Wij hebben jarenlange ervaring in het ventileren van kruipruimtes en kunnen u indien gewenst ook in contact brengen met een betrouwbare partij voor het isoleren van uw kruipruimte. Het ventileren van een kruipruimte is voor ons niet een dienst die we gemakkelijk proberen mee te verkopen. Zoals concurrenten helaas nog wel eens willen doen. Wij hebben ons hier in gespecialiseerd. We kijken verder dan anderen en zorgen dat we het probleem verholpen is én blijft!

Kruipruimte Ventilatie Specialist verhelpt uw probleem!

De Kruipruimte Ventilatie Specialist richt zich vooral regionaal rondom Den Bosch, Tilburg, Valkenswaard, Breda, Rotterdam, Eindhoven en Nijmegen. Uiteraard kunt u ook buiten deze regio bij ons terecht voor problemen met uw kruipruimte.

Neem direct contact op om vrijblijvend uw specifieke situatie te bespreken.